Ajánlói programunk

A HighVibes a régió első fenntartható elvek alapján dolgozó rendezvénycége. A mi munkánk a kölcsönös bizalmon alapul. Nekünk és az ügyfeleinknek is fontos, hogy legyen köztünk egy kapocs, aki ismeri a másik felet, tudja, hogy közösek az értékeink, és hogy megbízhatunk benne. Ez vagy most te.

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Hogy működik az ajánlói program?

Egy jó kapcsolat sokat ér. Ha ismersz valakit, aki szerinted hatékonyan építhetné fenntartható rendezvényeinkkel a márkáját, irányítsd hozzánk! Amennyiben az együttműködésünk valóban sikeres, 4%-os jutalékot kapsz az első évben megvalósult összes közös projektünk bevételéből, melyet vagy negyedévente, vagy egy összegben, év végén fizetünk ki.

Az ajánlói program részleteiért görgess a lap aljára!

Miért ajánld a HighVibes-t?

Tudjuk, mennyire értékes egy olyan kapcsolat, ami közös értékteremtésen alapul. A HighVibes egyik alappillére az emberközpontúság: nemcsak a rendezvényeink résztvevőit, hanem az ügyfeleinket, partnereinket és beszállítóinkat is megbecsüljük és minden kapcsolatunkba belerakjuk azt a pluszt, ami nem szakmai, hanem emberi igényünk.

Azért dolgoztuk ki ezt az ajánlói rendszert, mert szeretnénk megmutatni, mennyire hálásak vagyunk, amikor továbbajánlanak minket korábbi ügyfeleink, partnereink, ismerőseink. És mivel hosszú távú kapcsolatokat keresünk, nem csak az első projektből adunk jutalékot, hanem mindegyik közös rendezvényünkből, mely egy év alatt megvalósul.

Részletek & GYIK

placeholder

Minden olyan márkával szívesen dolgozunk együtt, ami számára fontos, hogy hitelesen megmutassa rendezvényein, hogy kiáll a fenntarthatóság mellett. A legeredményesebben azokkal az emberekkel tudunk dolgozni, akiknek személyesen is fontos a környezetvédelem, akik nyitottak az újra és akik tudják, hogy a fenntarthatóság befektetés - mind pénzügyi, mind imázsépítés szempontjából.

Természetesen, örülünk, ha a cég működése is környezetbarát, vagy szolgál valamilyen fenntartható célt, de tudjuk, hogy az átállás a hagyományos rendszerekről hosszú folyamat, és a magyar piac még az első lépéseket teszi ezen az úton. Épp ezért szeretnénk azoknak a márkáknak is segíteni valóban fenntartható rendezvényeket szervezni, akik egyelőre nem tudják a teljes cégműködést zero waste elvek mentén átalakítani, de szeretnék csökkenteni legalább a rendezvényeik lábnyomát.

Ha ismersz valakit, akire illik a fenti leírás, ajánlj neki minket, és vedd fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén! Amennyiben az együttműködés sikeres lesz, jóváhagyjuk az ajánlásod, és megkeresünk, hogy egyeztessünk a jutalék kifizetéséről.

A jutalék az első sikeres projektet követően negyedévente, vagy egy összegben, az üzleti év végén, márciusban kerül kifizetésre.

Persze! Bármennyi ügyfélnek ajánlhatsz minket, és mi minden lehetséges kapcsolatnak örülünk. Természetesen minden sikeres együttműködés után megkapod a jutalékot.

Nincs minimum bevétel, a jutalékrendszer a legkisebb rendezvények esetében is ugyanúgy működik!

A tiszta kommunikációban hiszünk, ami azt jelenti, hogy folyamatosan tájékoztatni fogunk a folyamatról. Ha pedig bármi kérdésed van, bármikor megkereshetsz minket!

Magyarországon belül banki átutalással. Mindössze a számlaszámodra és a teljes nevedre lesz szükség.

Ha az ajánlott ügyfél már kapcsolatban áll velünk vagy dolgoztunk közösen az elmúlt 12 hónapban, lehet, hogy nem tudjuk új ajánlásként elfogadni. De persze, minden eset más és más. Beszéljünk róla!

Ha a rendezvény egyáltalán nem valósul meg, az ajánlói program érvényét veszti. Ha változtatásokkal, vagy más időpontban megvalósul, akkor a végleges rendezvény bevételéből számítjuk a 4%-ot. Fontos, hogy a jutalékot akkor tudjuk kifizetni, ha a rendezvény teljes egészében kifizetésre került, és minden számla és teljesítési igazolás a helyén van.

Komolyan vesszük az adatbiztonságot. Bármilyen elérhetőséget is küldesz nekünk, csak az ajánlói program részeként történő kapcsoaltfelvételre használjuk, és nem osztjuk meg harmadik féllel. További részletekért olvasd el Adatvédelmi tájékoztatónkat!

Maradt még kérdésed? Írj nekünk!

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Mindenre boldogan válaszolunk! Töltsd ki az űrlapot, írj nekünk az iroda@highvibes.hu e-mail címre, vagy csörögj ránk a +36705723839 telefonszámon!