Bayer Explore - Fenntartható irodaavató
Vissza a rendezvényeinkhez
2023. június 21. | 10:00

Bayer Explore - Fenntartható irodaavató

Izgalmas irodaavatót szerveztünk a Bayer számára, közel 200 fő részvételével. A rendezvény célja az volt, hogy a dolgozók állomásos játékok segítségével felfedezhessék az új irodát, valamint megismerhessék annak fenntartható megoldásait.

Az eseményt a Momentán Társulat egyik tagja, Bódi Gergő vezette, aki végigkísérte a vendégeket a programokon, miközben szórakoztatta is őket. Az esemény a "Bayer Explore" nevet kapta, ami tökéletesen illeszkedett az esemény céljához: felfedezni az új irodát.

Az iroda maga is zöld elvek mentén került kialakításra. A növényfal gyönyörűen díszíti a teret, hozzájárulva a friss levegő és a pozitív környezet megteremtéséhez.

A rendezvényen a konyhában egy CompostCity robot segítette a hulladékgyűjtést és komposztálást, míg a vendégek élvezhették a selfie droid és a greenbox fotózás lehetőségeit.

Kihelyezett edukációs LED poszterek mutatták be a környezetbarát megoldásainkat.

A dekoráció során külön hangsúlyt fektettünk a LED fények használatára, melyek modern és energiatakarékos megoldást kínálnak. Ezáltal az iroda környezettudatos megjelenéséhez és atmoszférájához is hozzájárultunk.

Vissza a rendezvényeinkhez
2023. június 21. | 10:00