Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér - Mikulás-nap
Vissza a rendezvényeinkhez
2023. szeptember 28. | 08:00

Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér - Mikulás-nap

Ezúttal repülőn érkezett Magyarországra a Mikulás, és rögtön leszállás után bulival vártuk a Budapesti Repülőtéren! Varázslatos arculat, puha babzsákok és egy kis digitális varázslat tette az eseményt vidámmá a gyerekek, a szülők és az ügyfél számára.

Több mint 300 gyereknek szerveztünk különleges céges Mikulás-bulit a Budapesti Repülőtér számára. Az eseménynek az 1-es terminál adott otthont, amit átalakítottunk a Télapó otthonát idéző téli mesevilággá.

Az esemény koncepcióját egyedi kreatív eszközök támogatták, melyek életre keltették a varázslatos Északi-sarkot. A gyerekek játékos feladatok teljesítésével juthattak el a Mikuláshoz! Útközben különböző állomásokon gyűjtötték a pecséteket, ahol számos izgalom várta őket – rengeteg mókában volt részük, miközben a fenntarthatóságról is tanultak.


A Mikulás-party catering kreatív megoldásai mosolyt csaltak minden gyerek arcára.

Volt ott kavicsfestés, fenyőből dísz- és manókészítés, szalmából született angyalkák, memóriajátékok, kézműves tevékenységek, egy greenbox fotósarok, ahol minden vendég a Jégvarázs szereplőjévé változhatott!


Kreatív csapatunk egyedi arculattal tette különlegessé a rendezvényt.

A színpadi program szintén lenyűgözte a résztvevőket. A gyerekek egy varázslatos mesejátékot adtak elő, majd végül megidézték a Mikulást, és kezdődhetett az ajándékosztás.

Vissza a rendezvényeinkhez
2023. szeptember 28. | 08:00