Senior rendezvény menedzsert keresünk, aki szívesen kamatoztatná legalább 7 éves céges rendezvények szervezése során szerzett tapasztalatát egy, a régióban egyedülálló módon, fenntartható elvek mentén dolgozó ügynökségben. Valakit, akinek hozzánk hasonlóan fontos, hogy ne csak magánéletében, hanem a munkájában is fenntartható legyen, amit csinál.

 

Szerinted is lejárt a környezetkárosító rendezvények ideje?

Csatlakozz hozzánk és szervezzünk együtt ügyfeleink vendégei számára kimagasló élményt nyújtó, de mégis környezetbarát eseményeket!

 

Mi lesz a feladatod?

A HighVibes Senior Rendezvény Menedzser pozíciójában a brief felvételétől kezdve az esemény kreatív koncepciójának megalkotásán, zöld szakemberekkel való meetingeken és beszállítókkal való egyeztetéseken át az esemény lebonyolításáig és az elszámolás elkészítéséig a te kezedben fut majd össze minden szál egy adott rendezvény kapcsán.

A három hónapos próbaidőd alatt önálló projekteken fogsz dolgozni, majd később saját ügyfeleid lesznek. Közvetlen felettesed Szabolcs, a HighVibes ügyvezetője lesz.

 

Mit várunk tőled?

Legalább 7 éves,ideális esetben ügynökségnél szerzett rendezvényszervezési tapasztalat.

Stratégiai gondolkodásmód. Képesség annak megértésére, hogy egy adott rendezvény hogyan illeszkedik az ügyfelünk éves rendezvénytervébe, a rendezvényterv a marketing stratégiába, a marketing stratégiai az üzleti stratégiába.

Jó analitikai készség. Képesség az ügyféligények kibogarászására még a legkacifántosabb brief-ből is, és a megfelelő megoldások megtalálása.

Precizitás és transzparencia, hogy a projektjeidről bármikor tiszta képet kaphasson a csapat és az ügyfeled.

Elhivatottság, hogy a rendezvényeid mindig időben, a költségvetés keretein belül és a feladatleírásnak megfelelően valósuljanak meg.

A rendezvényszervezési folyamatok alapos ismerete.Tapasztalat technikusokkal, stúdió személyzettel, dekorátorokkal, designerekkel, videós és fotós tartalomgyártókkal, valamint egyéb rendezvényes beszállítókkal való együttműködésben.

A csapatunk kétnyelvű, így a kimagasló angol nyelvtudás – írásban és szóban egyaránt – elengedhetetlen.

Bónuszpont: korábbi részvétel fenntarthatósági projektekben.

 

Passzolni fogsz a HighVibes csapatába, mint rendezvény menedzser, ha:

  • Motivál, ha valami újat tanulhatsz, és tetszik, hogy nálunk nem csupán az ügyfélnek teszel jót, hanem a környezetnek is.
  • Nyitott vagy és empatikus. Büszkék vagyunk rá, hogy megbízható támaszai vagyunk az ügyfeleinknek és egymásnak is.
  • Az eléd gördülő akadályokra, másokkal együttműködve, kreatív megoldásokat keresel.

 

Mire számíthatsz tőlünk:

  • Bruttó 750e – 1M,- forintos fizetés a szakmai tapasztalatodtól és attól függően, hogy milyen képességeket és tudást tudsz behozni a csapatba.
  • Lehetőség egy új megközelítés szerint megalkotni rendezvényeket és egy szakmájáért rajongó társaság részévé válni.
  • Éves bónusz, ha elérjük az előre kitűzött céljainkat.

 

Már a kezdetektől fogva téged kerestünk? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha már ennyi ideje ezen a piacon dolgozol valószínűleg ismerjük egymást. Ha még nem, akkor írj pár sort nekünk, hogy a fent leírtak alapján szerinted miért te vagy a mi emberünk!

 

Hamarosan találkozunk!

Ha szimpatikus a jelentkezésed, akkor a következő lépések így néznek ki:

  • Egy rövid személyes interjúval kezdünk, ezt követi egy “online” próbamunka, ahol megnézzük a prezentációs és árajánlatkészítési képességeidet,
  • Majd csatlakozol hozzánk a field-en egy rendezvénynapra, ahol élesben is kipróbáljuk, hogy tudunk-e együtt dolgozni (ezért természetesen fizetünk is)