Munkahelyi önfejlesztés home office alatt
Vissza a cikkekhez
2021. április 01.

Munkahelyi önfejlesztés home office alatt

Míg 2020 a legfelkészültebb HR szervezetek számára is az állandó kríziskezelésről szólt, addig 2021-ben eljött a hosszútávú építkezés ideje, különös tekintettel a munkavállalók mentális egészségére, motiválására és szakmai fejlődésére.

Ez így leírva jól hangzik, de hogyan ültetsz le egy munkatársat egy újabb napra a monitor elé, abban reménykedve, hogy még meg is köszöni, hogy szerveztél neki egy online rendezvényt?

Szerintünk így:

  • Az eseményre olyan előadókat hívsz, akiknek mondanivalója valóban a hétköznapi életről, a dolgozóinkhoz szól, és nem a 100. rendezvényen ismétlik el ugyanazt. Hősök és hegymászók helyett, a területükön kiemelkedő, de elérhető hús-vér emberek. Olyanok, akik interaktív módon, lényegre törően adják át tudásukat és ismerik az online tér határait és lehetőségeit.
  • A rendezvényt szórakoztató programokkal színesíted. Interaktív élményekkel, amik többet nyújtanak, mint egy, a Netflix előtt eltöltött este. Meghívottjaid legyenek elsősorban kiváló előadók, és másodsorban kiváló szakácsok, bartenderek, bűvészek.
  • Gondosan felépíted az előkommunikációt. Vendégeidet soha nem vette körül ennyire nagy digitális zaj. Ahhoz, hogy várják az eseményedet és minél többen megjelenjenek rajta, a meghívás menete kulcsfontosságú.
  • Mutatsz pár meglepőt. Az ördög a részletekben rejlik. Egy rendezvény előtt érkező ajándékcsomag, egy-egy easter-egg a HR vezető prezentációjában vagy egy, a rendezvény folyamban jól elhelyezett rétegpoén csodákra képes.
  • A rendezvényedet stabil technikai alapokra helyezed. A programot különböző kameraállásokból sugárzod, a képek közötti vágások dinamikusak, az adás éles, a hang nem csúszik és ha valakinek ‘nem működik a link’, akkor egy kattintással eléri a stúdió forródrótot.

Szeretnéd, ha segítenénk a fentiekben? Ha kíváncsi vagy hogyan dolgozunk, bemutatkozó prezentációnkat az email címed megadásával tudod letölteni.

 

Letöltés

 

Vissza a cikkekhez
2021. április 01.

Iratkozz fel hírlevelünkre!