Fundamenta Kristályünnep – Fényűző díjátadó, ahol nem a pénz beszél
Vissza a rendezvényeinkhez
2022. augusztus 18. | 10:20

Fundamenta Kristályünnep – Fényűző díjátadó, ahol nem a pénz beszél

A projekt

Az esemény előtt néhány hónappal futott be hozzánk a tender: átfogó koncepciót és izgalmas ötleteket vár a Fundamenta évente megrendezett, nívós belső díjátadójához. A vörös szőnyeg, a pezsgő és a csillogás adott volt, a rendezvénytől megszokott pompa, siker, ragyogás pilléreire építkeztünk. Mi vittük a keretet és az azt kitöltő kisebb-nagyobb ötleteket, programokat, díszleteket – egyenesen a Várkert Bazárba.

Közel 250 főnek nyújtottunk látványos és változatos show-t egész este, külön programokat szerveztünk a VIP-vendégek számára és az esemény fénypontjává emeltük a díjra jelölteket.

A feladat

Egy máshol „kötelező” jellegű céges eseményt olyan köntösbe bújtatni, ami nemcsak izgalmas, hanem valóban az év legcsillogóbb fénypontja.

Kitaláltunk egy koncepciót, és ennek keretében terveztük meg a kreatívokat, a színpadi látványt, a tartalmi elemeket, a díjátadót színesítő programokat, színpadi műsorelemeket. Csapatunkban nem csak rendezvényszervezők, de adásrendező, stage manager és a technikai stáb felelőse is éberen figyelt minden mozzanatra. És kellett is.

A kihívások

Egy nagyon komplex rendezvényt kellett összeraknunk, a tenderezés jellegéből fakadóan elég rövid idő alatt. Feszes tempóban dolgoztunk, alaposan megterveztük, mikor, minek kell készen állnia az induláshoz. Kreatív koncepcióban gondolkodtunk, ami egyszerre izgalmas és megvalósítható.

Persze hiába a tervezés és a rengeteg előkészület – mindig adódnak a helyszínen olyan kihívások, amikre nem lehet felkészülni. Mi viszont nem ismerünk lehetetlent! Az utolsó pillanatban is meg tudjuk változtatni a vacsora időpontját, ha épp arra van szükség, és ha néhány vendég hamarabb érkezik, akkor sem fogják észrevenni, hogy még folyik a próba a nagyteremben! Gyorsan mozgósítottuk a teljes cateringes csapatot, akik még a panorámás VIP állófogadás részletein dolgoztak, és fogadtuk a vendégeket. A kisebb-nagyobb helyszíni módosítások mellett állt még előttünk egy nagy kihívás: a díjátadó több órás, szünet nélküli programját kellett izgalmassá tennünk. Kétszázötven ember, estélyiben és szmokingban, akik egy felejthetetlen estére készültek – egy pillanatra sem unatkozhatnak.

Megoldások, amiket szerettünk

  1. A koncepcióhoz illő játékot találtunk ki, amit mi is imádtunk, és a vendégek is – persze a szerencsés győztes nyereménye sem maradt el. Micsoda izgalommal várták az eredményhirdetést!
  2. Nagyon szerettük az ütemre változó LED-animációk megtervezését, mely a színpadi produkciókat tette még látványosabbá.
  3. A vörösszőnyeget, ami a díjazottak lépteit kísérte el a színpadig, eladományoztuk.
  4. Minden nyomtatott kreatívot, illetve a díjak csomagolását bontás után elvittük egy szelektív hulladékgyűjtőbe.
  5. A vacsora maradékát szétosztottuk a személyzet között.

A fogadtatás és visszajelzések

Száz százalékos siker: nem csak a vendégek érezték magukat remekül, de az ügyfél is elégedetten zárta a rendezvényt. Kiemelte elhivatottságunkat és megköszönte, hogy minden vágyát és elképzelését életre keltettük. „Imádom, hogy a lehetetlen nem létezik, hogy mindig, mindenre találtok megoldást” – Németh Henrietta, Szenior marketing szakértő (Fundamenta).

Minden kihívást teljesítettünk, és még annál többet is: a vendégek imádták a játékos feladatokat és a színpadi táncos produkciókat. Ki ne szeretné átélni egy estére az igazi hollywoodi csillogást?

Vissza a rendezvényeinkhez
2022. augusztus 18. | 10:20