Fundaverzum
Vissza a rendezvényeinkhez
2021. november 09. | 16:00

Fundaverzum

A Fundamenta Sikernap egy legendás rendezvénysorozat, egy igazi presztízs munka minden ügynökség számára. A cég legfontosabb eseménye, mely az ünneplésről és a közösségről szól.Célja, hogy megerősítse a Személyi Bankár hálózat tagjait abban, hogy jó helyen vannak, illetve, hogy elismerje az elmúlt év legsikeresebb értékesítőit.

A Személyi Bankárok Oscar gálája az elmúlt években a hozzáillő eleganciával és pezsgéssel, grandiózus élő show-val, több mint 1000 résztvevővel, felszabadult hangulatban valósult meg.

A KIHÍVÁS

2021-ben azonban, a cég történelmében először – virtuálisan kellett megvalósítani a Fundamenta Sikernapot. A tender megnyerését követően a Smarteq technikai csapatával együttműködve az alábbi problémára kellett megoldást találnunk:

Hogyan tudjuk felkelteni, és fenntartani több mint 1000 ember érdeklődését egy 4 óránál is hosszabb online rendezvényen?

A Fundamenta kommunikációs csapata egy olyan esemény felépítését és teljes lebonyolítását bízta ránk, ami megállja a helyét a nagymúltú, végtelenül látványos és exkluzív rendezvénysorozat teljes értékű elemeként. Az élő események eszközei nem működtek, a virtuálisok pedig eddigre már egy unalommal teli életvitel háttérzajává váltak.

Létre kellett hoznunk egy új univerzumot, ahol nem érvényesek sem ennek, sem annak a megszokott szabályai.

A MEGOLDÁS

A négy órás műsorfolyamot egy online bebarangolható, egyedi fejlesztésű digitális univerzumba költöztettük.  A Fundaverzum névre keresztelt platformon különböző szobák várták a résztvevőket interaktív és tájékoztató, játékos, kötetlen és fix programok széles tárházával. A teljes teret bebarangoló vendégek pedig extra ajándékokat is nyerhettek.  A Fundaverzum segítségével egy online rendezvényből egy sokrétű élményt varázsoltunk, ahol ennek a kiemelkedően sokszínű vendégseregnek minden tagja megtalálta a számára kedvező aktivitást és programot.

A vendégek visszajelzései

„Minden pillanata élvezetes volt, egyszer sem jutott olyan eszembe, hogy felálljak és kimenjek. Személyi Bankár rendezvényhez méltó módon, mintha valamelyik rendezvény csarnokban ültem volna olyan érzés volt ez a néhány óra, mely oly gyorsan elrepült, hogy észre sem vettem.”

 „A szombat egy soha nem látott történelmi esemény volt a Fundamenta életében.”

 „A rendezvényt nagyon professzionálisan megoldották. Korábban nem tudtam elképzelni, hogyan fogják megvalósítani, de a maximális élményt nyújtotta, amit az online térből ki lehetett hozni.”

 „A színvonalas műsorvezetés, a cyber tér kialakítása, a tartalom, amivel és ahogyan meg lett töltve a Fundaverzum világa, kárpótolta azt a hiányt, amivel már olyan régen küzdünk.”

Az ügyfél visszajelzései

 „Köszönöm azt a kiváló, minden apró részletre kiterjedő, pontos, precíz és igényes munkát, amivel létrehoztátok a Fundaverzumot és amivel lebonyolítottátok az élő műsort.

Fergeteges volt. Minden, mindennel összhangban volt.

Valami olyat hoztunk létre, amilyen korábban még nem volt a Fundamentánál. Valami olyat, amilyennel a Személyi Bankár hálózat tagjai még nem találkoztak.

A közös munka minden perce öröm volt veletek.

Büszke vagyok a Fundaverzumra és az azt létrehozó csapat minden tagjára.”

-        Németh Henrietta – Marketing menedzser (Fundamenta)

 

Vissza a rendezvényeinkhez
2021. november 09. | 16:00