Így néz ki egy hibrid eseményünk a gyakorlatban
Vissza a cikkekhez
2020. október 30.

Így néz ki egy hibrid eseményünk a gyakorlatban

A hibrid rendezvények világa új, épp ezért ilyen izgalmas! Tudjuk, hogy céges rendezvényekben újítani nagy kihívás, sok a bizonytalan tényező, azonban idén nem tehetünk mást. Hogy megkönnyítsük a helyzetet, hoztunk egy hibrid eseményt, aminek felépítését részletesen bemutatjuk!

A rendezvény előtt

Az eseményről a cég arculatának megfelelő e-mailekben értesítjük a munkavállalókat, egy save-the-date e-mailt, egy meghívót és egy teaser videót küldünk mindenkinek még a rendezvény előtt.

A stúdió

Az egy napos eseményt 55 főre terveztük, magyar nyelven, a stúdiónkból Zoom-on keresztül közvetítve az adást minden résztvevőnek. A stúdióba bármelyik vezető eljöhet, hogy köszöntse dolgozókat és bekapcsolódjon a programokba.

Az adásrendezést mi biztosítjuk. Kamerákat, megfelelő fényeket és persze profi stábot viszünk a stúdióba, ahol egy választható háttér elől közvetítjük élőben a műsort, akár csak egy TV-adást. A különbség annyi, hogy a nézőink nemcsak nézők, hanem résztvevők is, hiszen Zoom-on vagy más interaktív online platformon keresztül tudnak becsatlakozni a programokba. Így kérdéseket is tehetnek fel az előadóknak, szereplőknek!

A programok

Az említett rendezvény első programeleme a közös főzés, mely során fenntartható ételeket készítünk szezonális alapanyagokból, egy szakács – aki akár Mautner Zsófi is lehet - és egy tréner instrukcióit követve. Fontos, hogy olyan fogásokkal készülünk, melyeket nem kell sokáig sütni és mindenki el tudja őket készíteni! A program 1,5-2 óráig tart, angol nyelven is elérhető, és a vezetők is bekapcsolódhatnak a műsorba!

Az alapanyagokról mi gondoskodunk, olyan csomagokat állítunk össze, melyek minden szükséges összetevőt tartalmaznak. Ezeket mi visszük el a cég telephelyére, vagy a dolgozók otthonába. Amennyiben sok dolgozó él vidéken, vagy más okból így dönt a cég, összeírunk egy bevásárlólistát, ami alapján mindenki be tudja szerezni a hozzávalókat. Egészségügyi okokból a romlandó elemeket mindkét esetben a résztvevőknek kell beszerezniük.

A karácsonyi menüt koktélokkal dobjuk fel, ebben egy bartender lesz segítségünkre: a főzéshez hasonlóan, a stúdióból érkeznek az instrukciók, miközben láthatjuk, hogyan csinálják a profik! Olyan receptekkel dolgozunk, melyekhez nincs szükség különleges alapanyagokra, mégis látványosak. Háromféle koktélt készítünk, igény esetén alkoholmenteset is.

Ha nem szeretnénk a főzés után több időt tölteni a konyhában, de koccintanánk egyet virtuálisan, különleges söröket kóstolhatunk Winkler Róbert útmutatásával. A 6 darabos sörválogatást az esemény előtt kiszállítjuk, így mindenki együtt élvezheti az ízeket, a megfelelő kóstolási technológia elsajátítása után.

Számos más programelemet is választhatunk, akár egymással párhuzamosan, vagy egymás után többet is, a cég profiljától, a dolgozóktól és a vezetőségtől függően. A közös jógától kezdve, az aromaterápián át, különböző témájú előadásokig, rengeteg hasznos és szórakoztató lehetőséggel készültünk. Programjainkról bővebben itt olvashatsz

A közös bennük, hogy interaktívak, minden esetben a stúdióban zajlanak, élőben közvetítjük őket, és a témához illő ajándékcsomagokat előre eljuttatjuk a résztvevőkhöz!

A rendezvény után

Miután lezajlott az esemény, a profi felvételekből egy két perces videót vágunk össze, melyet szintén minden résztvevőnek elküldünk e-mailben, hogy az élményeket maradandó formában is megőrizhessék!

A megrendelés menete

Ha szeretnél személyre szabott ajánlatot kérni, ezt a panka@highvibes.hu e-mail címen, vagy a +36 70 572 3839 telefonszámon teheted meg. Miután átbeszéltük, mire lesz szükségeteket, összeállítunk egy ajánlatot, mely a program minden elemét tartalmazza!

Vissza a cikkekhez
2020. október 30.

Iratkozz fel hírlevelünkre!