Interaktív rendezvény a Medtronicnál
Vissza a rendezvényeinkhez
ZOOM online konferencia
2020. május 08. | 18:00
85 fő

Interaktív rendezvény a Medtronicnál

A tavalyi év során alapelveink a fenntarthatóság elemei mellett újabbakkal bővültek. Interaktív, biztonságos, szórakoztató és az offline események hangulatát idéző programokat állítottunk össze, a stabil technikai hátteret és az online tér biztosította lehetőségeket is szem előtt tartva. Így lett a Medtronic karácsonya is egy jó hangulatú, emlékezetes online esemény.

Stúdiónkban egy teljesen felszerelt stáb dolgozott velünk, hogy profi minőségben jusson el az adás minden résztvevő otthonába. A stúdiót is és az adást is a cég arculatára szabtuk: a logó megjelent a stúdió digitális hátterén, a résztvevők képernyőjét pedig animációkkal színesítettük. Az elő-és utókommunikációról is gondoskodtunk, szintén a Medtronic imázsára építve.

A rendezvényt a cég vezetője nyitotta meg évvégi köszöntőjével, amit élőben közvetítettünk a stúdióból. Ezt közös koktélkészítés követte, a Boutiq Bár mixere, Kocsis Lilla iránymutatásával. A résztvevők számára az esemény előtt kiküldtünk egy ajándékcsomagot, mely minden szükséges alapanyagot és eszközt tartalmazott, ami az italok elkészítéséhez kellett, így saját konyhájukban követhették a lépéseket. Sőt, az interaktív platform segítségével akár személyes segítséget is kérhettek. A koktélparty után Danny Blue állt a virtuális színpadra, hogy illuzionista műsorával szórakoztassa a résztvevőket.

A műsor teljes ideje alatt forródrótot üzemeltettünk, amin keresztül elértek minket a résztvevők, ha technikai problémába ütköztek.

Az online rendezvények során kibocsátott szén-dioxidot a MyForest Alapítvánnyal együttműködve, faültetéssel váltottuk meg.

Vissza a rendezvényeinkhez
ZOOM online konferencia
2020. május 08. | 18:00
85 fő