Idén se maradjon el a céges karácsony!
Vissza a cikkekhez
HighVibes
2020. december 24.

Idén se maradjon el a céges karácsony!

Azért, hogy egy ilyen szokatlan év után is együtt tudjon ünnepelni minden munkatárs, hibrid rendezvénycsomagokat alakítottunk ki. Így biztonságos körülmények között, az élő rendezvények egy-egy élményelemét átemelve, interaktívan ünnepelhet együtt a csapat az online térben.

A bővebb céges karácsonyi programokért töltsd le az oldal alján található ajánlatunkat.

Egy virtuális rendezvény előnyei

Egy élő esemény valós alternatívája

Nagyobb élmény, mint egy online meeting és nagyobb biztonság, mint egy élő rendezvény. Nemcsak egy ajándékcsomag és nemcsak egy ünnepi beszéd, hanem teljes program, ami után nem marad hiányérzet.

Személyre szabott

A cég kultúrájára és arculatára szabható csomagokat biztosítunk, a csapat méretének, közös nyelvének és munkakörének megfelelően. Összeállítottunk különböző tematikákat, de az egyes elemek szabadon felcserélhetők.

Fenntartható

Az ország első zero waste rendezvénycégeként minden eseményünk fenntartható elvek szerint valósul meg, legyen az online, offline, vagy hibrid, ahogy azt egy modern munkavállaló el is várja.

Interaktív

Az előadók és a műsorvezető folyamatosan tud kommunikálni a rendezvény résztvevőivel, így a rendezvény alakulását és eredményeit opcionálisan ők is alakíthatják. Ettől lesznek résztvevők, és nem csak nézők. Emellett a kiküldött ajándékcsomagok tartalma lehetővé teszi az aktív bevonódást.

Hibrid rendezvényeink offline és online elemei

Csomagjaink

 

Töltsd le a teljes anyagot és nézd át csomagjainkat bővebben!

Letöltés

 

Vissza a cikkekhez
HighVibes
2020. december 24.

Iratkozz fel hírlevelünkre!