Kültéri céges programok, amiken nem fogtok fázni
Vissza a cikkekhez
HighVibes
2021. október 12.

Kültéri céges programok, amiken nem fogtok fázni

Még mindig bizonytalan a járványhelyzet, és úgy tűnik, jó darabig alkalmazkodnunk kell azokhoz a kollégákhoz, akik nem érzik magukat biztonságban hagyományos rendezvényeken. Fontos azonban, hogy őket se zárjuk ki a csapatkohéziót erősítő közös élményekből, de még ezen felül is számos előnye van annak, ha kültéren rendezünk céges eseményt. És igen, az egyik valóban a biztonság.

Nem mehetünk el persze a tény mellett, hogy október van és hamarosan igazi hidegek jönnek. Gyakorlatilag bármilyen egyéni téli program cégesíthető: hoztunk néhány ötletet!

Korcsolyázás

Szinte semmi nem kell hozzá, csak egy jégpálya – ha elég nagy a létszám, akkor egy olyan jégpálya, ami néhány órára csak a tiétek. Korcsolyát bérelhettek a helyszínen, a meleg tea pedig előre elkészítve, céges termoszokban várhatja a résztvevőket, vagy kupon-rendszerben is gondolkodhattok, ha megbeszélitek a helyi árussal. A friss levegő, a sport és a közösség mind jót tesznek a mentális egészségnek!

Adventi vásár jótékony céllal

Töltsétek meg az udvart színes bódékkal, hívjatok árusokat vagy kérjétek meg a kollégákat, hogy kézműveskedjenek, és álljanak ki ők portrékáikkal! A befolyt összegeket akár jótékony célra is fordíthatjátok, így a karácsony szelleme nem csak a fényfüzérek világában és a forralt bor illatában bújik meg. Az adományozás, közös gyűjtéssel egybekötve megfűszerezi a közös élményeket.


Lopjatok ötleteket a nagy vásároktól! Eldobható pohár helyett ajándék bögrében mérni a forralt bort? Hát persze!

Jótékonysági közös főzés

Nem csak pénzzel lehet segíteni a rászorulókon: számos kampány hívja fel a figyelmet az éhező családokra. Jó alkalom a karácsonyi készülődés arra, hogy segítsetek nekik egy-egy tál meleg étellel. Rendezzetek közös bográcsozást, készítsetek és dobozoljatok be ételeket és kérjétek egy szervezet – például a Budapest Bike Maffia – segítségét a megvalósításban és a szállításban!

Kirándulás és tábortűz

A természetjárás a korcsolyázáshoz hasonlóan remek testmozgás ősszel és télen is, azonban mivel kevésbé intenzív, teret ad a beszélgetéseknek, és több programelemmel gazdagítható. A frissítőállomásoktól kezdve, a kincskeresésen át a tábortűznél sütögetésig és forralt bor főzésig, egy kis előkészülettel tökéletes csapatépítővé varázsolható.

Pálinka- és kolbászfesztivál

 

Semmi sem melegít jobban a téli hidegben, mint a szeretet pálinka! Kóstoljatok különleges verziókat az italból és kínáljatok hozzá kolbászt! Van ennél tipikusabb magyar, téli program? Van! Ha hiányozna a desszert, kössétek össze kürtőskalács készítéssel az evés-ivást! Így lesz az igazi. :)


Nem kell hozzá olyan sok minden, mint elsőre gondolnád.

Gyermekvasút forró csokival és forralt borral

Ha sok a kisgyerekes a csapatban, szervezzetek olyan programot, ahol az egész család megtalálja a neki valót. Látogassatok el a gyermekvasúthoz és a végállomáson kínáljatok forró csokit és forralt bort! Sőt, akár állatsimogatót is felállíthattok a rendezvény helyszínére.

Programok a szentendrei Skanzenben

Rengeteg különböző kültéri programlehetőséget kínál a szentendrei skanzen, kisebb-nagyobb csoportok számára is. Kiránduljatok, segítsetek a szezonális munkák elvégzésében, ismerjétek meg a hungarikumainkat vagy nyomozzátok ki a skanzen rejtélyeit!

Ha előtérbe helyeznétek a fenntarthatóságot, látogassátok meg az ÖkoSkanzen helyiségeit, ahol a látogatókat megtanulják, hogyan csökkenthetik az ökológiai lábnyomotokat!

Vissza a cikkekhez
HighVibes
2021. október 12.

Iratkozz fel hírlevelünkre!