Kültéri rendezvényhelyszínek tavaszra és nyárra
Vissza a cikkekhez
HighVibes
2022. május 12.

Kültéri rendezvényhelyszínek tavaszra és nyárra

Ahogy a fenntartható rendezvény a tervezőasztalnál, a lábnyomának mérete a helyszínválasztásnál dől el. Nemcsak a menü, hanem a hulladékkezelés, a dekor, a műanyagot helyettesítő étkészlet és még számos más felelősség hárul a helyszínre – így ezek nem a te válladat nyomják. Összeállítottunk egy listát kedvenc kültéri vendéglátóhelyeinkről!

Az alábbi helyek biztosan nyitottak arra, hogy tavaszi-nyári céges programjaitok lábnyomát minimalizáljátok.

Jardinette Kertvendéglő

Csodálatos környezet Budán, ahova biztosan nem kell dekorációt gyártanotok. Tökéletes helyszín üzleti ebédekhez, sajtótájékoztatókhoz és céges bulikhoz. Grillterasz, egyedi menü és hatalmas kerthelyiség, a belváros szívében.

Natura Hill Zebegény

A Natura Hill birtok minden elemében fenntarthatóságra törekszik, energiahatékony, víztakarékos, saját ökorendszerrel rendelkezik, és a szomszédos gazdaságokból szerzik be az alapanyagokat. Akár többnapos csapatépítőhöz is kiváló, kifinomult szobáival!

Czakó Kert

Kisebb csapatoknak, ügyfél ebédekhez és sajtóreggelikhez ajánljuk a Czakó Kertet, ahol helyi, minőségi alapanyagokból készült ételeket szolgálnak fel, a maradék pedig mehet a komposztba!

Kisbirtok Kultbázis

Nagyon hangulatos, nagyon egyedi, nagyon újrahasznosított. A zánkai Kisbirtok 150 férőhelyes pajtájában tartott rendezvényt biztosan sosem felejtitek el.

Pántlika

Retro bisztró a Városligetben – Budapest belvárosában a hatalmas zöld terület tele van programlehetőségekkel. Thai chi a szabad levegőn egy kiadós hamburger vagy gulyás elfogyasztása előtt? Miért ne? Mindenki imádja a retrohangulatot!

Piknik Manufaktúra

Természetes alapanyagok, kézműves magyar italok, workshopok, kulturális és közösségi terek várnak a Piknik Manufaktúrában, Nagymaroson. Szervezzetek sportnapot, bringázzatok el az étteremig és élvezzétek a Duna-kanyar látványát!

Egy rendezvény lelke és kerete a helyszín, megéri időt szánni arra, hogy minden szempontból a legmegfelelőbb helyet találjátok meg – ha elakadsz, keress minket és segítünk!

Vissza a cikkekhez
HighVibes
2022. május 12.

Iratkozz fel hírlevelünkre!