Online showreel
Vissza a rendezvényeinkhez
ZOOM online konferencia
2021. február 03. | 12:18
1600 fő

Online showreel

A tavalyi év eseményei sok más mellett a rendezvényipart is átalakították, rengeteg kérdést felvetve a szakma jövőjéről. Mi pedig nem maradtunk adósok a válasszal.

Olyan online eseményeket szerveztünk, melyek során interaktív elemekkel pótoltuk a személyes interakciók élményét. Egy profi stáb segítségével biztosítottuk az adásrendezést, így stúdiónkból élő közvetítéssel kapcsolódtunk a résztvevők otthoni eszközeire. Az online tér lehetőségeit kihasználva olyan neves előadók és műsorvezetők léphettek közvetlen kapcsolatba ügyfeleink munkatársaival, akikkel offline nehezen lett volna megvalósítható ugyanez.

Így főzhettek együtt a résztvevők Mautner Zsófival, választhattak kártyát az illuzionista Danny Blue kezéből vagy kóstolhattak sört Gundel Takács Gáborral, Winkler Róbert iránymutatásai alapján. Ahhoz, hogy az interaktív programokban mindenki résztvehessen, az eseményt megelőzően ajándékcsomagokat küldtünk ki, melyek minden szükséges eszközt és alapanyagot tartalmaztak.

A kétoldalú kommunkációs csatorna lehetővé tette a valós idejű bevonódást, a kvízek és szavazások pedig egy élő esemény atmoszféráját teremtették meg.

 

Vissza a rendezvényeinkhez
ZOOM online konferencia
2021. február 03. | 12:18
1600 fő