Fraud Fighter Fest – nemzetközi csapattalálkozó a sokszínűség jegyében

A SEON Technologies egy olyan magyar startup, ami kétszer is bekerült a legígéretesebb fintech társaságok közé, mielőtt Londonban újabb irodát nyitva átlépték volna a határokat – nem véletlenül szerettünk velük annyira együtt dolgozni. A csalásmegelőző rendszer fejlesztésével foglalkozó cég profilja első hallásra talán nem áll közel a miénkhez, értékeik és a business modelljük, aminek mozgatórugója egy jó ügy, sok mindenben hasonlít. Egy nagyon innovatív, nemzetközi, pörgős cégnek szerveztünk all-staff csapatépítőt, ami hasonlóan modern, dinamikus, izgalmas egyveleg lett, mint amilyen a márka is.

placeholder
placeholder
250
vendég
Eiffel Műhelyház
helyszín
All staff
rendezvény típusa

A projektről

A projektről

Egy egész hetes all-staff week lezárásaként megszervezett csapatépítő naphoz kért a SEON segítséget: a céghez illő helyszínt és olyan programötleteket, amelyek képesek kiszolgálni egy nagy, különböző kultúrákat és személyiségtípusokat ötvöző közösség minden igényét. Egy hatalmas bulival és egész napos programokkal szerették volna zárni a hetet.

Így indult el a Fraud Fighter Fest.

A feladat

A cégre jellemző közvetlenséget és lazaságot kellett átültetnünk a rendezvényre. Kitölteni egy egész napot, a vezetői beszédeket követő kötetlen beszélgetésekkel, sportprogramokkal, passzív pihenéssel, beltéri és kültéri elemekkel, hogy mindenki találjon habitusának megfelelő elfoglaltságot, miközben lehetősége nyílik megismerni másokat, külföldi kollégákat egyaránt.

Nem meglepő, hogy a startup munkavállalói többnyire fiatalok: az átlagéletkort figyelembe véve alakítottuk ki a rendezvénykoncepciót, a programokat és a menüt – külön hangsúlyt kaptak a különféle mentes ételek.

A rendezvény koncepciója

A vasútállomások atmoszférája semmihez sem hasonlítható: egybeolvadnak itt a kultúrák, a különböző emberek, a találkozások és az utazás izgalma, az úticélok változatossága, a nyitottság az új dolgokra. Egy napra kimerevítettük az új helyre érkezés pillanatát. Ezen a helyszínen, a hozzá illő programokkal, minden megvan, ami egy komfortos élettérhez, a kapcsolódásokhoz és a kreativitáshoz szükséges. Ideértve a komfortzónából való kilépés lehetőségét is.

A programok

A csapatépítő nap helyszíne lehetőséget adott, hogy mindenki megmutassa az erősségeit, betekintést nyerjen csapattársai értékrendszerébe és új dolgokat fedezzen fel. A program sokféleségét segítette a helyszín sokféle terme és tere. Az egészség és mozgás a kültéri sportlehetőségekben, a szórakozás a játékok során, a kapcsolatépítés a közösségi programokban, a pihenés pedig az emelet rejtett oázis chill zónájában valósult meg.

Újragondoltuk az indusztriális környezetet és egy letisztult, sokszínű teret alkottunk meg. Kültéri és beltéri sportpályákon tollasoztunk és falat másztunk, a letűnt korok eleganciáját felelevenítő vonatkocsikban beszélgettünk, hatalmas és kétszemélyes asztaloknál ettünk-ittunk, a vetítőteremben ünnepeltük a cég sikereit.

Amit mi leginkább szerettünk

A kedvenc helyszínünk az oázis volt, ahol lehetett társasjátékozni, napágyban pihenni, forgózni a ping-pong asztal körül, a hatalmas növények ölelésében.

Imádtuk Fankapanka hímző workshopját, ahol a vendégek egyedi pólókat készíthettek maguknak. És nemcsak mi, hanem ők is!

Jó volt látni egy ennyire friss, mai startup-ot belülről, és hogy mennyire pozitív, tartalmas párbeszéd alakult ki az alapítókkal, a SEON mintegy 300 fős csapatát igazán példamutató egységben!