Fundamenta Kristályünnep – Egy fényűző díjátadó

A vörös szőnyeg, a pezsgő és a csillogás adott volt, a Fundamenta évente megrendezett, nívós belső díjátadójától megszokott pompa, siker, ragyogás pilléreire építkeztünk. Mi vittük a keretet és az azt kitöltő kisebb-nagyobb ötleteket, programokat, díszleteket – egyenesen a Várkert Bazárba. Közel 250 főnek nyújtottunk látványos és változatos show-t egész este, külön programokat szerveztünk a VIP-vendégek számára és az esemény fénypontjává emeltük a díjra jelölteket.

placeholder
placeholder
250
vendég
Várkert Bazár
helyszín
Díjátadó gála
rendezvény típusa

A projektről

Egy nagyon komplex rendezvényt kellett összeraknunk, a tenderezés jellegéből fakadóan elég rövid idő alatt. Feszes tempóban dolgoztunk, alaposan megterveztük, mikor, minek kell készen állnia az induláshoz. Kreatív koncepcióban gondolkodtunk, ami egyszerre izgalmas és megvalósítható. A díjátadó több órás, szünet nélküli programját kellett izgalmassá tennünk. Kétszázötven ember, estélyiben és szmokingban, akik egy felejthetetlen estére készültek – egy pillanatra sem unatkozhatnak. És nem is unatkoztak.

Megoldások, amiket szerettünk

Nagyon szerettük az ütemre változó LED-animációk megtervezését, mely a színpadi produkciókat tette még látványosabbá.

A vörösszőnyeget, ami a díjazottak lépteit kísérte el a színpadig, eladományoztuk.

Minden nyomtatott kreatívot, illetve a díjak csomagolását bontás után elvittük egy szelektív hulladékgyűjtőbe.

A vacsora maradékát szétosztottuk a személyzet között

A fogadtatás és visszajelzések

Száz százalékos siker: nem csak a vendégek érezték magukat remekül, de az ügyfél is elégedetten zárta a rendezvényt. Kiemelte elhivatottságunkat és megköszönte, hogy minden vágyát és elképzelését életre keltettük.