Rendezvényeink

Syngenta - Mikulás-ünnepség és kétnapos évzáró rendezvény

A Syngenta, a fenntartható és innovatív agráripari megoldások éllovasa, minden évben különleges meglepetéssel készül dolgozóinak és családjaiknak a karácsonyi időszakban. 2022-ben egy emlékezetes Mikulás-napot szerveztünk a gyerekeknek és egy kétnapos évzárót a Mátrában a dolgozóknak.

BUD WINE 2023 - A Budapest Airport első borversenye, a nevezéstől, az eredményhirdetésig

2023-ban először rendezte meg a Budapest Airport borversenyét, mely során három borszakértő, a Budapest Airport vezetősége és üzleti partnerei vakkóstolással választották ki a BUD Wine címet elnyerő borokat, melyek nemcsak az ország kulturális értékeit, hanem a régió legjobb repülőterét is képviselik a következő időszakban. Mi pedig biztosítottuk, hogy minden gördülékenyen menjen, a borászok felkeresésétől a minták tárolásán és szállításán át a tálalásig és a kóstolásig.

Bayer Explore - Fenntartható irodaavató

Izgalmas irodaavatót szerveztünk a Bayer számára, közel 200 fő részvételével. A rendezvény célja az volt, hogy a dolgozók állomásos játékok segítségével felfedezhessék az új irodát, valamint megismerhessék annak fenntartható megoldásait.

Syngenta Services - Vízparti csapatépítő sportnap, Budapesten

A Syngenta Services visszatérő ügyfelünk, aki sokat tesz a dolgozóiért, ez pedig a Covid alatt és után még fontosabbá vált, mint valaha. Különféle eseményeken dolgoztunk már együtt, melyekben csak egy a közös: minden a munkavállalókért történik.

SEON Fraud Fighter Fest – nemzetközi csapattalálkozó a sokszínűség jegyében

A SEON Technologies egy olyan magyar startup, ami kétszer is bekerült a legígéretesebb fintech társaságok közé, mielőtt Londonban újabb irodát nyitva átlépték volna a határokat – nem véletlenül szerettünk velük annyira együtt dolgozni. A csalásmegelőző rendszer fejlesztésével foglalkozó cég profilja első hallásra talán nem áll közel a miénkhez, értékeik és a business modelljük, aminek mozgatórugója egy jó ügy, sok mindenben hasonlít. Egy nagyon innovatív, nemzetközi, pörgős cégnek szerveztünk all-staff csapatépítőt, ami hasonlóan modern, dinamikus, izgalmas egyveleg lett, mint amilyen a márka is.

Fundamenta Kristályünnep – Fényűző díjátadó, ahol nem a pénz beszél

Az esemény előtt néhány hónappal futott be hozzánk a tender: átfogó koncepciót és izgalmas ötleteket vár a Fundamenta évente megrendezett, nívós belső díjátadójához. A vörös szőnyeg, a pezsgő és a csillogás adott volt, a rendezvénytől megszokott pompa, siker, ragyogás pilléreire építkeztünk. Mi vittük a keretet és az azt kitöltő kisebb-nagyobb ötleteket, programokat, díszleteket – egyenesen a Várkert Bazárba. Közel 250 főnek nyújtottunk látványos és változatos show-t egész este, külön programokat szerveztünk a VIP-vendégek számára és az esemény fénypontjává emeltük a díjra jelölteket.

Fundaverzum

A Fundamenta Sikernap egy legendás rendezvénysorozat, egy igazi presztízs munka minden ügynökség számára. A cég legfontosabb eseménye, mely az ünneplésről és a közösségről szól. Célja, hogy megerősítse a Személyi Bankár hálózat tagjait abban, hogy jó helyen vannak, illetve, hogy elismerje az elmúlt év legsikeresebb értékesítőit.

Volkswagen sajtótájékoztató

Ha Volkswagen, akkor fiatalság, elegancia, modernizáció és nosztalgia. Nem tűnik összeegyeztethetőnek? Pedig az, és ezt semmi sem igazolja jobban, mint az új Caddy California. A Volkswagen Haszonjármű divíziója egy izgalmas sajtótájékoztató megrendezését bízta ránk.

Well-being brunch

Több mint egy évvel azután, hogy a járvány miatt home office-ba kényszerültünk, úgy éreztük, beszélnünk kell az új helyzetből adódó új problémákról. Az üzleti élet legelemibb hajtóereje a munkavállaló, a vírus pedig mindannyiunkon nyomot hagyott. A HR tehát még soha nem látott körülmények között, soha nem tapasztalt felelősséggel találta szemben magát. Mit lehet kezdeni a rengeteg felgyülemlett feszültséggel és a munkavállalók fokozatosan romló mentális egészségével? Mennyire mosódott el a határ munka és a magánélet között, és hogyan lehet segíteni, hogy a kollégák a kenyérsütésen túl akár a szakmai önfejlesztésbe is belevágjanak?

Másmilyen karácsony

A 2020-as év olyan kihívásokat állított elénk, amikre teljesen új ötletekkel kellett válaszolnunk. A karácsonyi rendezvények nem maradhattak el, de kétségtelenül át kellett alakulniuk.

Akik már minket választottak

Waberers
Világszépe alapítvány
VW
Saubermacher Magyarország Ltd.
Skoda
AMC
MVM Group
rb
medtronic
SERVIER
konica
astellas
Alteo
hupx
Boehringer
kirchhoff
Syngenta
Vasas SC

Vállalatunknál kiemelt szerepelt tölt be a környezetvédelem, igyekszünk beépíteni minden kisebb-nagyobb megmozdulásunkba. Először egy olyan sajtóeseményen dolgoztunk együtt a HighVibes-al, ahol amúgy is ez volt a központi téma, és az együttműködéssel még inkább rá tudtunk erősíteni erre. Nagyon fontos üzenetet közvetítenek, amit érdemes továbbadni. Mindez pedig kitűnő minőséggel és esztétikával társul, ami miatt bátran rendelek tőlük bármilyen szolgáltatást.

György Réka

Waberer’ s – Szemerey Logisztika Kft.

Marketing & kommunikációs koordinátor

"Gyorsaság, rugalmasság, kreativitás, problémamegoldás, ügyfélfókusz"

Tölösi Kriszta

MVM

Head of HR Strategic Programs

"Az esemény szervezőjeként maximálisan elégedett vagyok és a munkatársaink részéről is az a visszajelzés érkezett, hogy a jelenlegi helyzetből kihoztuk a maximumot. Köszönjük, hogy a segítségetekkel színvonalas karácsonyi eseményt tudtunk a munkatársaink számára biztosítani 2020-ban is!"

Udvardi Renáta

ALTEO

Human Resources Generalist