Fenntartható rendezvényszakértők vagyunk.

Arra használjuk többévtizedes kollektív tapasztalatunkat és felépített tudásbázisunkat, hogy olyan eseményeket szervezzünk, melyek emlékezetesek, professzionálisak és kapcsolatokat teremtenek, miközben segítünk megmutatni, hogy kiállsz azok mellett az értékek mellett, amik fontosak számodra. És számunkra is.

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Csapatunk

Körmendy Panka

Senior Event Mananger

Sokoldalú rendezvényszervező közel 300 eseménnyel a háta mögött. Olyan megoldásfókuszú szakember, akit a 10 évnyi, piacvezető ügynökségeknél szerzett tapasztalatával már nehéz bármivel meglepni. A magánéletben is zero waste életmódot követ: komposztál, legalább 131-szer használja vászontáskáját és helyi, szezonális alapanyagokból főz. Folyamatosan keresi, hogy hol tudja egy picit tovább csökkenteni ökológiai lábnyomát.

Pécsi Szabolcs

CEO & Alapító

Senior rendezvénymenedzser, több mint egy évtizedes iparági tapasztalattal. Ügyvezető, akinek küldetése, hogy a csapata által megvalósított összetett rendezvényfolyamatok az ügyfelei számára komfortos döntések sorozatává egyszerűsödjenek. És nem utolsó sorban apa, akinek fontos, hogy kislánya is tiszta környezetben nőhessen fel, és a Ráckevei-Dunánál is még sokáig lehessen pecázni.

Ruisz Gyuri

Kommunikáció

Kommunikációs iparági vállalkozó, a körkörös gazdasági működés elkötelezettje, aki pontosan tudja, hogy a kisvállalkozásoknak óriási a felelőssége abban, hogy a világ zöldebb legyen. A céges rendezvényeket, fesztiválokat fontos eszköznek tartja ebben, hiszen segítségükkel tömegeknek lehet jó példát mutatni tudatos életmódból, fenntarthatóságból és hulladékmentességből.

Gintner Nikolett

Event Manager

Ritka, hogy valaki már 18 évesen tudja, mit akar csinálni, Niki azonban céltudatosan választotta a rendezvényszervezést, már amikor egyetemre ment. Több éven át ügyféloldalról gyűjtötte a tapasztalatokat, mielőtt csatlakozott csapatunkhoz, hogy a szakmán belül azzal foglalkozhasson, ami pályakezdőként is leginkább vonzotta: a fenntartható rendezvényekkel. Így nem csak a magánéletében, hanem a munkájában is alappillér lett a környezetvédelem.

Németh Krisztina

Event Manager

Kiki, 9 éve vetette bele magát a rendezvényszervezés világába. Tapasztalatait a
legkülönbözőbb rendezvényeken gyűjtötte, illetve teljes körű projekt menedzselése alatt több nemzetközi versenyen is elismert, kategóriájában kiemelkedő esemény született. Az állatvilág és a természet nagy barátja, környezetvédelem iránti elkötelezettsége a munkájában is megmutatkozik. Pozitív lendülettel és gazdag tapasztalattal igyekszik minden rendezvényből a legtöbbet kihozni, hiszen nincs két ugyan olyan esemény.

Dubán Kitti

Marketing Manager

Marketing menedzser, szövegíró, kreatív mindenes, aki nemcsak a márka kommunikációjáért felel, hanem azért is, hogy minden rendezvényünkben legyen valami csavar, ami emlékezetessé és egyedivé teszi. A márkaérték - minden nyelvtani szabályt meghazudtolva -, az első oldalon szerepel a szótárában. Rögtön a mindfulness után, ami nem (csak) a természettel való kapcsolódást hordozza magában, hanem céltudatosságot minden feladatban.

"Azon dolgozunk, hogy a rendezvények mindig többet adjanak, mint amennyi az elvárt: ránk is érvényes a szinergia elve, és az egész több lesz, mint a részek összessége. Ez a szép a csapatmunkában."

Szabolcs
a HighVibes Ügyvezetője

Partnereink

Zöldövezet Társulás

A Zöldövezet Társulás tagjai rendezvények környezetterhelésének csökkentéséért dolgoznak, karitatív csapatépítéseket szerveznek, hulladékból játszóházat építenek, környezetbarát kertészkedést vállalnak, zero waste tippekkel szolgálnak. Mindezeken keresztül hirdetik az anyag- és erőforrás-takarékosság elvét, a környezethez hangolt fogyasztás fontosságát.

WWF Magyarország Alapítvány

Rendezvényeink elkerülhetetlen karbonlábnyomának ellentételezése során dolgozunk együtt: a szervezet szakemberei élőhelyrekonstrukció keretében megvalósuló fásítással állítják vissza Tiszaug ártéri területeit, mi pedig támogatásunkkal hozzájárulunk a projekt megvalósulásához. A regenerált élőhely nemcsak szén-dioxidot nyel majd el, hanem újra teljes ökoszisztémaként működik, így átfogó megoldást jelent rendezvényeink karbonellentételezésére.

Felelős Gasztrohős

Küldetésük a fenntartható és egészséges étkezés támogatása. Hogy környezetbarát gasztronómiai megoldásokkal zöldebbé és egészségesebbé tegyék az étkezéseinket, s ezáltal jót tegyünk magunkkal és környezetünkkel is. Rendezvényeinken a Gasztrohősök felelnek a menük finomhangolásáért, illetve blogunkban több cikküket is olvashatjátok.

MyForest

A MyForest közösségi erdők olyan kezdeményezés, amely először Magyarországon, majd később nemzetközi szinten kíván platformot létrehozni a Földön található erdők számának megduplázása érdekében. Ebben pedig mi is segítjük őket: minden rendezvény után kiszámoljuk, hogy a logisztika mennyi károsanyag-kibocsátással járt, majd erdőt telepítünk ennek kiváltására.

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Rendezvényeink
számokban

580
rendezvény
100
ügyfél
116000
vendég