Syngenta - Mikulás-ünnepség és kétnapos évzáró rendezvény
Vissza a rendezvényeinkhez
2023. szeptember 28. | 09:00

Syngenta - Mikulás-ünnepség és kétnapos évzáró rendezvény

A Syngenta, a fenntartható és innovatív agráripari megoldások éllovasa, minden évben különleges meglepetéssel készül dolgozóinak és családjaiknak a karácsonyi időszakban. 2022-ben egy emlékezetes Mikulás-napot szerveztünk a gyerekeknek és egy kétnapos évzárót a Mátrában a dolgozóknak.

A Mikulás ünnepségnek a gyönyörű és különleges Madách Színház adott otthont. A színház patinás terme teljes egészében a Syngenta dolgozóié és családjaiké volt ezen a napon, ahol profi színészek adták elő a Vuk című mesét. Több mint 200-an vettek részt ezen a mesebeli eseményen, ahol a karácsonyi dekoráció varázsolta igazán ünnepivé a hangulatot.

Az előadás után megérkezett a Mikulás is, aki ajándékot hozott minden gyereknek. Az ajándékosztást egy krampusz segítette, így nem csak zökkenőmentes kapta meg mindenki a csomagját, de még remekül is szórakoztak várakozás közben.

A felnőttek számára pedig évzáró rendezvényt szerveztünk tavaly decemberben, egy kétnapos elvonulást a festő Mátrában, amin mintegy 100 fő vett részt. A vezetői évértékelők, a kollégák méltatása és az elért eredmények, valamint sikerek megünneplése jelentette a program magját. Már a kávészünetben is megjelent azonban az ünnepi, karácsonyi hangulat: a résztvevők forralt borral, teával és sült gesztenyével készültek az év végére.

A hivatalos programok és az catering ételkülönlegességeinek elfogyasztása után a buli sem maradt el. Casino-játékokkal és karaoke estével zártuk az évzáró rendezvényt, ahol a Syngenta dolgozói szabadon énekelhettek és játszhattak, miközben együtt ünnepelték a sikeres évet.

Az egész napos céges Mikulás és a két napos évzáró rendezvény remek alkalom volt a kikapcsolódásra, a közössépépítésre és a sikeres év megünneplésére. A Syngenta büszke lehet arra, hogy ilyen erős közösséget tudhat maga mellett, és már biztosan alig várják az idei év évzáró ünnepségeit és persze 2024 kihívásait és sikereit.

 

Vissza a rendezvényeinkhez
2023. szeptember 28. | 09:00