Üzleti meetingek online, multitasking nélkül
Vissza a cikkekhez
HighVibes
2021. március 02.

Üzleti meetingek online, multitasking nélkül

Már több mint egy éve keresik régi helyüket a videochatek világában az üzleti megbeszélések Ezért kidolgoztunk egy olyan koncepciót, ami segíti a prezentálást, amely az offline és online előnyöket ötvözve egyszerre szórakoztat és informál. Hogy ne csak egy plusz ablak legyünk a kollégáink képernyőjén.

Nincs üzleti élet megbeszélések, találkozók és prezentációk nélkül. Mindezt most úgy kell lebonyolítanunk, hogy nem állnak rendelkezésre a megszokott offline eszközeink.

Engangement

Egy meeting csak akkor zárulhat sikeresen, ha minden résztvevője hazavisz belőle valamit: key take-away információkat, a valahova tartozás érzését, a márkához köthető pozitív élményeket. Összefoglalva: az engangement a legfontosabb. Ennek növeléséhez izgalmas prezentációs elemeket és interaktív programokat ajánlunk.

Egy online meeting előnyei

Üzleti meeting csomagjaink összeállításakor figyeltünk ezekre a részletekre. Amellett, hogy egy profi, tapasztalt stábbal biztosítunk stabil technikai hátteret és élő közvetítést stúdiónkból, segítünk az online platform eszközeit kihasználva izgalmassá tenni a prezentációt: interaktív és szórakoztató elemekkel kötjük le a résztvevők figyelmét.

Változatos programok

A prezentáció interjú formájában vagy előadásként valósulhat meg, mindkét esetben szavazásokkal és valós idejű kérdésfeltevéssel vonjuk be a nézőket. Ezt olyan informatív, szórakoztató vagy akár a csapatkohézió erősítését célzó programok követik, melyek leginkább illenek a meeting céljához, hangneméhez és a márkaimázshoz. Ez Danny Blue mentalista show-jától kezdve agile tréningen át közös koktélkészítésig vagy sörkostólásig, szinte bármi lehet.

 

Csomagjaink

Ha olyan profi, modern és izgalmas üzleti meetinget tartanál, amire nem lehet nem odafigyelni, töltsd le részletes tájékoztatónkat a lenti gombra kattintva!

 

Vissza a cikkekhez
HighVibes
2021. március 02.

Iratkozz fel hírlevelünkre!