Vállalhatóak lettünk! – Együtt az üzleti kultúráért
Back to the blog
HighVibes
2020. September 10.

Vállalhatóak lettünk! – Együtt az üzleti kultúráért

A Bridge Budapest indította el a Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezést, melynek célja, hogy olyan cégeket kössön össze, akik odafigyelnek környezetükre, igyekeznek értéket teremteni, és másokat is erre inspirálnak. Mi is kitöltöttük a tesztet és helyet kaptunk a vállalható üzleti szereplők között!


Az említett teszt gyakorlatilag egy önellenőrzés: lehetőség, hogy végiggondoljuk működésünket, hogy mennyire vagyunk felelősek, átláthatóak és tudatosak. Sikerült olyan eredményt elérnünk, amire büszkék lehetünk, így is mi is megkaptuk a Vállalható Üzleti Szereplő címet.

A kezdeményezés manifesztója – hasonlóan saját alapelveinkhez – nem a tökéletességről szól, hanem a törekvésről, hogy a lehető legjobb formánkat érjük el. Közös víziónk szerint egy felelős vállalat értékalapon működik: a szakmaiság, az elhivatottság, a nyitottság és a felelősségvállalás értékek alappillérként támasztják alá tevékenységünket. Úgy gondoljuk, nem is lehetne másképp: zero waste rendezvényszervezőként az etikus magatartás és az edukáció ugyanúgy feladatunk, mint egy helyszín dekorálása. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy rugalmasak és őszinték legyünk, emberi és üzleti szinten egyaránt.

A környezetvédelem hosszú távú befektetés. Szeretnénk látni, ahogy megtérülnek erőfeszítéseink, persze mások munkájával összekapcsolódva. Ahogy a manifesztóban is megjelenik, mi is szeretjük az újdonságot, sőt, folyamatosan keressük az új megoldásokat, és egy kicsit mi magunk is azok vagyunk. Arról, hogy menyit kellett – és kell továbbra is – tanulnunk, pedig már sokat meséltünk. A vízió teljes szövegét itt éritek el.

Back to the blog
HighVibes
2020. September 10.

Stay in the know