Volkswagen sajtótájékoztató
Vissza a rendezvényeinkhez
2021. augusztus 25. | 11:00

Volkswagen sajtótájékoztató

A projekt

Ha Volkswagen, akkor fiatalság, elegancia, modernizáció és nosztalgia. Nem tűnik összeegyeztethetőnek? Pedig az, és ezt semmi sem igazolja jobban, mint az új Caddy California.  A Volkswagen Haszonjármű divíziója egy izgalmas sajtótájékoztató megrendezését bízta ránk.

A Caddy California, elődjeihez mérten, nem csupán egy mindennapi használati eszköz, hanem egy életérzés is. Arra törekedtünk, hogy a rendezvény minden eleme a manapság felkapott lakóautózás szabadsága feelinget sugározza, ami az új modellre egészen máshogy jellemző, mint például a klasszikus T1-esre, de mégis az esszenciáját adja.

Az ügyfél egy természetközeli rendezvényt szeretett volna, aminek keretében a magyar autósújságíró szakma közelebbről megismerheti legújabb modelljeit: elődei a világot már lakóautóként meghódító Transporter 2019-ben megjelent utód a Transporter 6.1 California-t, valamint a Caddy család legújabb és „leglakhatóbb” modelljét, a Caddy California-t.

A California túrázóknak, horgászoknak, a kempingezés és a természet szerelmeseinek készült, akik nem bánják, ha otthonuktól távol éri őket az éjszaka. Az ötszemélyes modell hátsó része átalakítható hálószobává, illetve a csomagtartóban helyet kapott egy minikonyha, étkező és tároló, azonban a modell mégsem haladja meg egy személyautó méreteit. A kihúzható ágy és a beépített minitűzhely mellett rengeteg apró, de nagyon hasznos megoldással teszi kellemessé a kempingezést a modell, a sötétítőktől és a felszerelhető szellőzőrácstól kezdve az evőeszköztartóig. Azok pedig, akik nagyobb létszámmal indulnak útnak, a négy alvóhelyes T6.1 California modellben találhatják meg a számításaikat.

Olyan rendezvényt kellett tehát szerveznünk a két modell köré, mely a praktikus kényelmet és a modern technológiai megoldásokat ötvözi a szabad lakóautózás életérzéssel.

A megoldás – Hippifalu modern köntösben

Az esemény helyszíneként az etyeki Plus 52 Event&Gastro Hall-t választottuk. A környezet a természetközeliség és az elegancia tökéletes kombinációja, a könnyed nyáresti grill pedig igazi gasztronómiai utazásra vitte el a résztvevőket.

Dekorációként a tábortüzes esték hangulatát idéző, vagány elemekkel készültünk. A nappali világosságban a modellek kaptak hangsúlyt, este pedig átvették az uralmat a lampionok és az a fajta beszélgetés, ami csak valódi tábortűz mellett szokott folyni. Ügyfelünk a saját T2-ével továbbemelte a dekoráció hatását!

Az eredmény

Egy esemény, ami sajtótájékoztatóból egy éjszakába nyúló baráti összejövetellé avanzsált.

Semmi sem mutatja jobban a rendezvény sikerét, mint az, hogy ami munkának indult, szuper szórakozás lett – és ez az a fajta siker, amire mi büszkék vagyunk a szakmánkban.

Vissza a rendezvényeinkhez
2021. augusztus 25. | 11:00