WELL-BEING BRUNCH
Vissza a cikkekhez
2021. március 31.

WELL-BEING BRUNCH

Egy teljes éve dolgozik mindenki kisebb megszakításokkal otthonról. Milyen változások történtek a csapatban? Mit lehet kezdeni a rengeteg felgyülemlett feszültséggel és a munkavállalók fokozatosan romló mentális egészségével? Mennyire mosódott el a határ munka és a magánélet között, és hogyan lehet segíteni, hogy a kollégák a kenyérsütésen túl akár a szakmai önfejlesztésbe is belevágjanak?

Csatlakozz hozzánk, és hallgasd meg a téma szakértőinek és az ország egyik legnagyobb munkáltatójának gyakorlati tanácsait!

Az részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az első 20 regisztráló vendégünk a Four Bites fenntartható brunch csomagjára!

Regisztráció

 

PROGRAM

10:00 - 10:05 Az előadók bemutatása

10:05 - 10:15 Gondolatébresztő
dr. Juhos Andrea az elmúlt 1 év munkavállalókra gyakorolt pszichés hatásáról, nemzetközi és hazai kutatások alapján.

10:15 - 11:00 Kerekasztal beszélgetés

Házigazda

  • Bánáti Anna, a Forbes Junior Prima-díjas újságírója

Részvevők

  • Endrei-Kiss Judit, a Telenor HR vezérigazgató-helyettese arról, hogy hogyan küzd nap mint nap az ország egyik legmodernebb munkáltatója a pandémia okozta kihívásokkal.
  • Lénárt Viktor, executive coach, a Grow Csoport elnöke a jelenlegi helyzetben alkalmazható, fenntartható leadership megoldásokról.
  • dr. Juhos Andrea, tréner, a Lee Hecht Harrison ügyvezetője arról, hogy milyen töréseket okozott a válság a munkavállalókban és vajon hogyan lehet innen továbblépni.
Vissza a cikkekhez
2021. március 31.

Iratkozz fel hírlevelünkre!