Zöld hotelek és vendégházak többnapos rendezvényekhez
Vissza a cikkekhez
HighVibes
2022. május 12.

Zöld hotelek és vendégházak többnapos rendezvényekhez

Semmi sem tartja úgy össze a csapatot, mint egy többnapos céges rendezvény, konferenciákon és más üzleti eseményeken pedig egyenesen kötelező nagy gondot fordítani a szállás kiválasztására. Természetesen a résztvevők kényelmét és a fenntarthatóság szempontjait helyezve előtérbe.

Ezek a mi kedvenc szállásaink!

Vendégházak

Szőlőskert Étterem

A nagykanizsai étterem-fogadó szezonális ételeket, helyi alapanyagokat, minőségi svédasztalos reggelit és persze csodálatos környezetet kínál vendégeinek.

Hegyhát - Izmény Üdülőház

Családi napi hosszúhétvége, gyereknapi programok vagy csak egy kis pihenős csapatépítő helyszínének is kiváló a békés üdülőház, ahol a menü saját gyümölcsfáik termései és az állatsimogatóban pihenő tyúkok tojásai mellett bio és hazai termékekből áll össze.

Kilátó vendégház

Bográcsozás, grillezés, kirándulás, borkóstolás – csapatépítés, amit biztosan mindenki élvezni fog. A vendégház egy eldugott faluban, Cserdiben vár titeket, vega és vegán opciókkal, és rengeteg természeti kinccsel.

Hotelek

Nehezebb kérdés a hotelek fenntarthatósága, hiszen legtöbbször nem egy kis faluban, az erdő közepén épülnek fel ezek a létesítmények, nem tartanak saját tyúkot és nincsenek gyümölcsfáik és komposztjuk sem. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehetnek zöldek. A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 1994 óta írja ki a Zöld Szálloda pályázatot – a nyerteseknek számos kitételnek kell megfelelniük. Mutatjuk a 2021/22-es dobogósok közül személyes kedvenceinket!

Intercity Hotel

Egy hotel, ami minden elemében fenntartható. A zuzmófal, a plafonba beépített ablakok természetes fényében úszó növények, a fa bútorok mind csodaszép keretet adnak a minden szempontból tudatosan megtervezett és üzemeltetett épületnek.

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness

Akár 200 fős konferenciák, és családi napok megtartására is több, mint alkalmas a Balneo Hotel, ahol gasztronómiai élmények, wellness és rengeteg programlehetőség színesíti a céges rendezvényeket.

Hotel Sopron

A Hotel Sopron nemcsak a dolgozókat ösztönzi fenntarthatóságra, hanem a vendégeket is edukálja! Az épület a belvárosban található, így könnyű megközelíteni, a városi aktív programok után pedig ételkülönlegességekkel és wellness részlegével várja a csapatod. Konferenciatermük pedig mindenféle ötletre nyitott!

Kempinski Hotel Corvinus Budapest

A Kempinski Hotel papírmentes, többek között így törekszik a hulladékcsökkentésre. Belvárosi luxusszálloda, ahol a fenntarthatóság nem luxuscikk!

Hunguest Hotels

Hatalmas rendezvény- és konferenciatermek, szállodák az ország minden táján, és mind-mind környezetbarát tisztítószerrel takarítva, szelektív hulladékkontérekkel ellátva, és a fenntarthatóság mellett elkötelezetten.

Sástó Hotel, Mátrafüred

Békamentő-akcióban vesz részt, esővizet gyűjt, és amit csak tud, újrafelhasznál a Sástó Hotel, ahol kempingezni, wellnessezni és konferenciákat rendezni is lehet. És érdemes is.

A teljes listát itt érhetitek el!

Vissza a cikkekhez
HighVibes
2022. május 12.

Iratkozz fel hírlevelünkre!