Mikulás-ünnepség és kétnapos évzáró rendezvény

A Syngenta, a fenntartható és innovatív agráripari megoldások éllovasa, minden évben különleges meglepetéssel készül dolgozóinak és családjaiknak a karácsonyi időszakban. 2022-ben egy emlékezetes Mikulás-napot szerveztünk a gyerekeknek és egy kétnapos évzárót a Mátrában a dolgozóknak.

placeholder
placeholder
200
vendég
Madách Színház
helyszín
Évzáró
rendezvény típusa

A projektről

Az egész napos céges Mikulás és a kétnapos évzáró rendezvény remek alkalom volt a kikapcsolódásra, a közösségépítésre és egy sikeres év megünneplésére. A Mikulás ünnepségnek a gyönyörű és különleges Madách Színház adott otthont. A színház patinás terme teljes egészében a Syngenta dolgozóié és családjaiké volt ezen a napon, ahol profi színészek adták elő a Vuk című mesét. A felnőttek számára pedig évzáró rendezvényt szerveztünk tavaly decemberben, egy kétnapos elvonulást a festő Mátrában, amin mintegy 100 fő vett részt. A vezetői évértékelők, a kollégák méltatása és az elért eredmények, valamint sikerek megünneplése jelentette a program magját.

Ünnepi hangulat

A színházi előadás után megérkezett a Mikulás is, aki ajándékot hozott minden gyereknek. Az ajándékosztást egy krampusz segítette, így nem csak zökkenőmentes kapta meg mindenki a csomagját, de még remekül is szórakoztak várakozás közben. A felnőttek pedig résztvevők forralt borral, teával és sült gesztenyével készültek az év végére. A hivatalos programok és az catering ételkülönlegességeinek elfogyasztása után a buli sem maradt el. Casino-játékokkal és karaoke estével zártuk az évzáró rendezvényt, ahol a Syngenta dolgozói szabadon énekelhettek, játszhattak és ünnepelhettek.