Vízparti csapatépítő sportnap, Budapesten

A Syngenta Services visszatérő ügyfelünk, aki sokat tesz a dolgozóiért, ez pedig a Covid alatt és után még fontosabbá vált, mint valaha. Különféle eseményeken dolgoztunk már együtt, melyekben csak egy a közös: minden a munkavállalókért történik. A nyári csapatépítő előtt néhány hónappal pótoltuk be a járvány miatt rég elmaradt karácsonyi bulit, a jó idő közeledtével pedig szerettek volna egy kültéri, laza hangulatú eseményen közelebb hozni egymáshoz a csapat tagjait. Voltak, akik még élőben nem is találkoztak a pandémia miatt, de a meglévő munkahelyi kapcsolatokat is megviselte a sok-sok külön töltött hónap és mentális teher.

placeholder
placeholder
100
vendég
Dürer Kert
helyszín
Csapatépítő
rendezvény típusa

A projektről

Körülbelül 100 fő számára szerveztünk tehát vidám csapatépítőt, az ügyfél kérésére egy aktívabb, sportosabb eseményt, ahol akár az egészséges versenyszellemet is kiengedhetjük a palackból. Egy balatoni nyarat akartunk elhozni a dolgozókhoz, anélkül, hogy órákat kellene utazniuk. A frissen nyitott budapesti Dürer Kert, a Kopaszi-gát alatt finom ételekkel és italokkal, és hatalmas füves területtel tökéletesnek bizonyult, ráadásul vízi programokat is szervezhettünk a Dunán.

A feladatunk az volt, hogy találjuk meg az arany középutat, hogy megmozgassuk a dolgozókat, de ne kötelezzük őket semmi olyanra, amiben nem szívesen vesznek részt.

A rendezvényről

Igyekeztünk mindenkit bevonni a lehető legtöbb programba, ezért színkódos csapatokat állítottunk össze, akik váltották egymást az egyes állomásokon – alaposan előre kellett gondolkodnunk, hogy létszámváltozás esetén se akadjon meg a program. Egyik program sem volt kötelező, így mindent úgy kellett megoldanunk, hogy pontosan annyian vehessenek rajta részt, amennyien szeretnének, és mindenkinek legyen olyan opció, ami neki tetszik. Rendeztünk SUP-versenyt és csoportos sárkányhajózást, lehetett ping-pongozni, tollasozni és röplabdázni, jógázni és tai chi-zni, aki pedig kevésbé szeretett volna sportolni, az társasjátékozhatott, vagy feküdhetett a fűben, beszélgethetett és koktélt kortyolgathatott.